Psychologenpraktijk  S.P.E.L. (sinds 1989 gevestigd in Alkmaar en Heerhugowaard)
praktijkhouders: E. Gabeler en T. Wolzak

Voor gesprekken die niet vergoed worden vanuit de basisverzekering krijgt u eens per maand een nota toegestuurd. Deze nota kunt u na het overmaken van het verschuldigde bedrag alleen indienen bij uw verzekeraar voor het gedeelte waarover u eventueel, vanuit het aanvullende pakket, een vergoeding krijgt.

Een behandeling die wel vergoed wordt vanuit het basispakket (met aftrek van uw eigen risico), wordt pas na afloop van het gehele traject (Kort, Middel of Lang) bij u gedeclareerd. Of rechtstreeks bij uw verzekeraar als wij met hen een contract hebben afgesloten. Of bij VICINO als uw huisarts ook is aangesloten.

Afspraken die kort van tevoren (<24 uur) worden afgezegd, worden apart in rekening gebracht als OVP (Onverzekerd Produkt). De verzekering vergoedt een gemist consult niet! Het tarief voor een gemist consult bedraagt € 47,-. In het weekend kunt u inspreken op het antwoordapparaat.

Voor specifieke vragen over uw nota kunt het best bellen op ma-di-do tussen 10:00u en 12:00u naar de administratie (T: 072-5200999).

Een berichtje sturen naar info@ppspel.nl kan ook. Zet u dan svp. "administratie" in het onderwerp.