Psychologenpraktijk  S.P.E.L. Heerhugowaard (sinds 1989)
praktijkhouder: T. Wolzak

U krijgt eens per maand een nota toegestuurd voor consulten in de afgelopen periode. Deze nota kunt u na het overmaken van het verschuldigde bedrag indienen bij uw verzekeraar. Afhankelijk van uw polis krijgt u van uw verzekeraar uw behandeling geheel (restitutie) of gedeeltelijk (naturapolis) vergoed.

Het zal nog even duren voordat u een nota ontvangt; dat heeft te maken met de gecompliceerdheid van het ZPM-systeem en met de kinderziektes ervan. Daarnaast moet ik helaas overstappen naar een nieuw softwareprogragamma en mijzelf ook dit systeem eigenmaken. Ik vraag hiervoor uw geduld.

Afspraken die kort van tevoren (<24 uur) worden afgemeld, worden apart in rekening gebracht als OVP (Onverzekerd Produkt). De verzekering vergoedt een gemist consult namelijk niet! Het tarief voor een gemist consult bedraagt € 45,-. In het weekend kunt u inspreken op het antwoordapparaat.

Voor specifieke vragen over uw nota kunt het best bellen op dinsdag en donderdag tussen 10:30u en 12:30u naar de administratie (T: 072-5200999). Een berichtje sturen naar info@ppspel.nl heeft onze voorkeur. Zet u dan svp. "administratie" in het onderwerp.

(Alleen voor trajecten gestart in 2021 en daarvoor gold het volgende:
Een behandeling die vergoed werd vanuit het basispakket (met aftrek van uw eigen risico), werd pas na afloop van het gehele traject (Kort, Middel of Lang) bij u gedeclareerd.)